Sie sind hier:Home / Deutsch-Norwegisches Jugendforum

TNUF 2020 avlyst

Hei alle sammen,

som noen av dere sikkert allerede har lagt merke til, så ligger det ingen informasjon om Tysk-Norsk Ungdomsforum 2020 på våre hjemmesider. På grunn av koronasituasjonen kan vi dessverre ikke gjennomføre TNUF 2020 som først planlagt. Planen var å gjennomføre et tradisjonelt ungdomsforum første helgen i oktober i Bonn under mottoet «Fordele. Fair-dele. Idéer for en rettferdig verden».

Restriksjonene som nå gjelder, og som sannsynligvis også til en viss grad vil være gjeldene utover høsten, som reisebegrensninger, hygienetiltak og avstands- og kontaktrestriksjoner, umuliggjør gjennomførelsen av det planlagte arrangementet. De offisielle anbefalingene og ivaretakelsen av alles sikkerhet gjør at det opprinnelige arrangementet dessverre må avlyses. Planen er å gjennomføre et tradisjonelt arrangement i 2021

Vi ønsker likevel ikke å vente helt til neste år med å gjennomføre et Ungdomsforum og planlegger nå for et lite, virtuelt arrangement til høsten. Mer informasjon kommer snart!

Hold dere friske og så høres vi snart igjen.

Hilsen,
Julia & Stefan & SjurDu interesserer deg for Tyskland?

Da er Tysk-Norsk Ungdomsforum noe for deg!

Tysk-Norsk Ungdomsforum inviterer hvert år 60 unge mennesker under 25 år fra Tyskland og Norge til å komme sammen, bygge vennskap og for å lære mer om hverandre. Hva som har skjedd tidligere år, kan du lese mer om her.

I 2019 gikk turen til Frankfurt under mottoet «Skrik eller skriv. Ord for demokrati og frihet». Fire dager ble fylt med ekskursjoner, foredrag, workshops og diskusjoner. Her finner du all informasjon om fjorårets ungdomsforum.

Skulle du være interessert i å vite mer om mulighetene for et opphold i Tyskland, så finner du mye nyttig informasjon her.

Foto: Assunta Jaeger
totop